Foredrag i jeres forening, sognegård eller på biblioteket?
Jeg tilbyder tre foredrag:
Et Heldigt Æble - I foredraget fortæller jeg om de temaer, som arbejdet med familiekrønniken Et Heldigt Æble har åbnet døren til. Nye historier og familiehemmeligheder dukkede op, og i kølvandet fulgte mange overvejelser om fortiden og vores måde at bedømme den på. Var ”de gode gamle dage” entydigt gode, eller er nutidens unge faktisk de heldigste æbler på stamtræet?
Mit malerliv – en drøm, der gik i opfyldelseAt skabe billeder er min passion og profession. Og det fylder min tilværelse med et utal af herlige oplevelser. Nogle dage er det solo med penslerne ved staffeliet, og andre dage er det i selskab med en flok maleglade børn eller et hold ingeniører på et teambuilding-kursus. Men altid med det fokus at sætte billeder på tilværelsens stort og småt. I foredraget fortæller jeg om min utraditionelle vej ind i kunsten, og hvordan min barnedrøm efter en del udfordringer endte med at gå i opfyldelse.
Hvordan maler man Bibelen? Gennem et tæt samarbejde med forfatter  Karsten Højrup Petersen malede jeg 32 malerier, der i min karakteristiske naivistiske streg supplerer Den Lille Bibels fortællinger på en ny og anderledes måde. I foredraget fortællerjeg om processen, overvejelserne og samarbejdet. Med samme uhøjtidelighed og kærlige humor, som præger Den Lille Bibel.Desuden fortæller jeg om min utraditionelle vej ind i kunsten, sit kunstnerliv og nogle af de øvrige opgaver, som jeg har udført i kirkelig sammenhæng.

Alle foredrag ledsages af fotos og et udvalg af originale malerier.

Ring eller mail for at aftale nærmere.